Ohjelman tuki

Kestävä kaupunki -ohjelma tarjoaa erityisesti kunnille mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja yhteistyöhön, myöntää rahallista tukea kokeiluihin ja pilotteihin sekä kerää ja monistaa kestävän kaupunkikehityksen hyviä käytäntöjä. Ohjelma myös vie kestävän kaupunkikehityksen viestiä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Kokeiluille Kestävä kaupunki –ohjelma tarjoaa rahallisen avustuksen lisäksi keskinäisiä verkottumistilaisuuksia, toteutuksen ja vaikuttavuuden sparrausta sekä näkyvyyttä ohjelman viestintäkanavissa.

Ohjelman haastekimpputyössä yhdistetään kestävän kehityksen eri teemoja monialaisiksi haastekimpuiksi, joihin kaupungit voivat yhdessä etsiä ratkaisuja. Haastekimppujen ratkaisemiseen voivat osallistua myös kaupunkiverkostot, yritykset, yhdistykset tai yksittäiset kaupunkilaiset. Haastekimppuja työstetään tapaamisissa, kuten seminaareissa, työpajoissa ja haasteklinikoilla, sekä Virtuaalikorttelissa.

Virtuaalikortteli on Kestävä kaupunki -ohjelman tarjoama verkkoalusta kaupunkien, kuntien ja muiden kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneiden verkostoitumiseen ja yhteistyöhön. Klikkaa yhteystietoihin ja tilaa tunnukset, niin saat kutsun Virtuaalikortteliin ja pääset verkostoitumaan muiden kestävän kaupunkikehityksen edistäjien kanssa!

Julkaistu 16.1.2019 klo 14.32, päivitetty 14.7.2020 klo 13.14

  • Tulosta sivu