Uutiset ja tiedotteet

Kestävä kaupunki –aamukahvit 10.2.

19.1.2022
Vuoden ensimmäiset aamukahvit teemana yhteinen oppiminen kestävyystavoitteiden toimeenpanon tukena. Tervetuloa!

Kunnat hakivat vauhtia vähähiilisyyteen

17.1.2022
Ympäristöministeriöministeriön koordinoima Kestävä kaupunki -ohjelma ja Sitowise järjestivät Kestävän kaupunkikehityksen -foorumin, josta kuusi kuntaa hakivat vauhtia vähähiilisyyteen.

Suosituksia elinvoimaisten ja kestävien keskustojen kehittämiseen

21.12.2021
Miten ylläpitää keskustojen elinvoimaa ja kehittää kaupunkikeskustoja kestävästi poikkeusaikanakin? Elävät kaupunkikeskustat (EKK) ry tuotti verkostonsa avulla suosituksia keskustojen kestävän kehittämisen tueksi.

Helpommin sanottu kuin tehty - Kokemuksia skaalauksen toimintamallin rakentamisesta kunnille

21.12.2021
Hyvän käytännön tai malliesimerkin tunnistaa helposti. Ai, niinkö? Lue lisää Kestävän kaupungin vipuvarret -hankkeen blogitekstistä!

Uudet kokeilut käyntiin – yhteistyöllä kestävämpiä kaupunkeja ja kuntia

2.12.2021
Kestävä kaupunki -ohjelma käynnistää kaksitoista kokeiluhanketta, jotka edistävät kaupunkien ja kuntien osallistavaa ja vuorovaikutteista kestävyystyötä.