Tervetuloa jakamaan näkemyksiä kestävän kaupunki- ja kuntakehityksen suunnista!

Uutinen 10.11.2020 klo 13.21

Ympäristöministeriön koordinoima Kestävä kaupunki -ohjelma kokoaa näkemyksiä kestävän kaupunki- ja kuntakehityksen tulevaisuuden suunnista, tavoitteista ja keskeisistä teemoista. Kyselyllä keräämme myös palautetta Kestävä kaupunki -ohjelman kahden ensimmäisen vuoden toimenpiteiden onnistumisista ja tulevista kehittämistarpeista. Hyödynnämme kyselyn tuloksia Kestävä kaupunki -ohjelman tulevien toimien ja painopisteiden kehittämisessä.

Kyselyn avulla haluamme tavoittaa mahdollisimman suuren joukon kestävän kaupunki- ja kuntakehityksen asiantuntijoita. Vastauksia toivommekin niin kaupungeista ja kunnista, poliittisilta päätöksentekijöiltä, valtionhallinnon organisaatioista, tutkimusorganisaatioista kuin yrityksistä ja järjestöistä. Kyselyyn vastaaminen ei edellytä Kestävä kaupunki -ohjelman tuntemista ennakkoon.

Kyselyn vastausaikaa on jatkettu 25.11. saakka. Siihen vastaaminen vie aikaa noin 15-20 minuuttia.

Jos toivot ohjelmalta yhteydenottoa tai tiedotteen kyselyn tuloksista, voit ilmoittaa yhteystietosi kyselyn lopussa. Tietoja käytetään vain yhteydenottoon tai tiedotteen lähettämiseen eikä niitä liitetä kyselyvastauksiin. Henkilötiedot tuhotaan tämän jälkeen. Lisätietoa https://www.innolink.fi/tietosuoja/

Pääset vastaamaan kyselyyn oheisesta linkistä:

Vastaa kyselyyn

Lisätietoja

• Ohjelmapäällikkö Virve Hokkanen, Ympäristöministeriö, Kestävä kaupunki -ohjelma, p. 0295 250 034, virve.hokkanen@ym.fi
  • Kyselyn toteutuksesta vastaa tiedolla johtamisen konsulttiyritys Innolink. Kyselyä koskeviin kysymyksiin vastaa projektipäällikkö Meiju Ahomäki, meiju.ahomaki@innolink.fi.

Ympäristöministeriön koordinoima Kestävä kaupunki -ohjelma vauhdittaa kaupunkien ja kuntien kestävää kehitystä yhteistyössä ministeriöiden, kuntien ja muiden kestävän kehityksen toimijoiden kanssa. Ohjelman pääteemat ovat vähähiilisyys, älykkyys, terveellisyys ja sosiaalinen kestävyys. Uusia ratkaisuja etsitään näitä teemoja yhdistäviin ja niiden väliin jääviin haasteisiin. Viisivuotinen ohjelma toteutetaan vuosina 2019-2023.

• Tulosta sivu