Tervetuloa Kestävä kaupunki -ohjelman etäaamukahveille 22.9.!

Uutinen 1.9.2020 klo 14.15

Kestävä kaupunki –ohjelman aamukahvit tuovat yhteen kestävän kaupunkikehityksen toimijoita keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Seuraava aamukahvitapaaminen järjestetään etänä tiistaina 22.9. klo 8.30-9.30 aiheena kestävyyden johtaminen. Miten poikkihallinnollisen teeman johtaminen onnistuu? Miten tavoitteet kannattaa asettaa, ja kuinka seurata niiden toteutumista?

Nappaa siis omat kahvit mukaan ja liity kuuntelemaan ja keskustelemaan!

8.20 Linjat auki

8.30 Tilaisuus alkaa

• Tervetuloa!
  • Työkaluja kestävyyden johtamiseen. Satu Lähteenoja, vanhempi asiantuntija, Demos Helsinki.
  • Kestävän kehityksen tavoitteenasetanta ja mittaaminen kunnissa -hankkeen oppeja. Suvi Monni, johtaja, MayorsIndicators.
  • Kokemuksia kunnasta. Eira Linko, erikoissuunnittelija, Järvenpään kaupunki.
  • Kysymyksiä, keskustelua

9.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu lomakkeella 20.9. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki edellisenä päivänä.

Tilaisuus on avoin kaikille kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneille. Tervetuloa!

• Tulosta sivu