Tervetuloa Kestävä kaupunki -ohjelman etäaamukahveille 26.8.!

Uutinen 17.6.2020 klo 13.31

Kestävä kaupunki –ohjelman aamukahvit tuovat yhteen kestävän kaupunkikehityksen toimijoita keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Seuraava aamukahvitapaaminen järjestetään etänä keskiviikkona 26.8. klo 8.30-9.30 aiheena yhteisöllisyys.  Miten kunnat voivat omassa työssään edistää ja tukea yhteisöllisyyttä? Mitä opittiin Tampereen osallisuus- ja yhteisöllisyysmallista?

Nappaa siis omat kahvit mukaan ja liity kuuntelemaan ja keskustelemaan!

8.20 Linjat auki

8.30 Tilaisuus alkaa

• Tervetuloa!
  • Yhteisöllisyyden synty, kääntöpuolet ja fiksu edistäminen kunnissa. Pasi Mäenpää, kaupunkisosiologian dosentti, Helsingin yliopisto.
  • Tampereen osallisuus- ja yhteisöllisyysmalli yhteisöllisyyden edistäjänä. Susanna Lundström, suunnittelija, Tampereen kaupunki.
  • Kysymyksiä, keskustelua

9.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu lomakkeella viimeistään maanantaina 24.8. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki edellisenä päivänä.

Tilaisuus on avoin kaikille kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneille. Tervetuloa!