Tervetuloa Kestävä kaupunki -ohjelman etäaamukahveille 27.5.!

Uutinen 8.5.2020 klo 14.20

Kestävä kaupunki –ohjelma käynnistää aamukahvi-tapahtumasarjan, jossa tuodaan yhteen kestävän kaupunkikehityksen toimijoita keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Ensimmäinen aamukahvitapaaminen järjestetään etänä keskiviikkona 27.5. klo 8.30-9.30 aiheena tänä keväänä entistäkin ajankohtaisemmaksi noussut digiosallistuminen. Miten sähköistä osallistumista voisi kehittää tavoitteiden kautta? Mitä koronakevään ja poikkeustilan ratkaisuista on opittavissa?

Nappaa siis omat kahvit mukaan ja liity kuuntelemaan ja keskustelemaan!

8.20 Linjat auki

8.30 Tilaisuus alkaa

• Tervetuloa!
  • Kaupunkisuunnittelun vuorovaikutuskäytännöt muutoksessa - Tavoitteellista etäosallistumista etsimässä. Pilvi Nummi, tohtorikoulutettava, Aalto-yliopisto / sähköisen osallistumisen asiantuntija, Asiantuntijat n+1 Oy
  • Pupu, bunny, ’arnab – osallisuus monikulttuurisessa kaupunkiympäristössä. Ilona Leikas, erikoissuunnittelija, Jyväskylän kaupunki
  • Kysymyksiä, keskustelua

9.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu lomakkeella viimeistään maanantaina 25.5. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki edellisenä päivänä.

Tilaisuus on avoin kaikille kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneille. Tervetuloa!