Tervetuloa Kestävä kaupunki -etäaamukahveille 18.11.!

Uutinen 2.11.2020 klo 10.27

Kestävä kaupunki –ohjelman aamukahvit tuovat yhteen kestävän kaupunkikehityksen toimijoita keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Seuraava aamukahvitapaaminen järjestetään etänä keskiviikkona 18.11. klo 8.30-9.30 aiheena viihtyisä ja terveellinen viherympäristö. Aamukahveilla kuullaan, millaista tietoa tarjoaa pian julkaistava Elämänmittainen lähivihreäpolku -tietopaketti sekä miten rakentuu esteetön aistipolku Jämsässä.

Nappaa siis omat kahvit mukaan ja liity kuuntelemaan ja keskustelemaan!

8.20 Linjat auki
8.30 Tilaisuus alkaa

• Tervetuloa! Virve Hokkanen, ohjelmapäällikkö & Iina Heikkilä, asiantuntija, Kestävä kaupunki -ohjelma, Ympäristöministeriö
  • Elämänmittainen lähivihreäpolku. Henna Malinen, tutkija & Nufar Finel, ylitarkastaja, Suomen ympäristökeskus.
  • Esteetön aistipolku. Anna-Liisa Juurinen, elinvoimajohtaja, Jämsän kaupunki.
  • Kysymyksiä, keskustelua

9.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu lomakkeella 16.11. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki edellisenä päivänä.

Tilaisuus on avoin kaikille kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneille. Tervetuloa!

Lue lisää Elämänmittainen lähivihreäpolku -tietopaketista ja lataa opas

• Tulosta sivu