Sosiaalista kestävyyttä edistävien kokeilujen tulosjuhla 29.9.

Uutinen 3.9.2020 klo 9.11

Miten toimii työttömiä nuoria työllistävä ja ammatillisen osatutkinnon tarjoava pyöräpajatoiminta? Kuinka onnistuu arjen neuvontapalvelujen yhdistäminen asuinyhteisöjen asukaslähtöiseen kehittämiseen? Tervetuloa kuulemaan Kestävä kaupunki -ohjelman sosiaalista kestävyyttä edistävien kokeilujen tuloksista!

Sosiaalisen kestävyyden kokeilujen tulosjuhla järjestettiin etäyhteyksin tiistaina 29.9. klo 12.15-14.30. Tilaisuuden materiaalit ja tallenteen löydät tältä sivulta.

Ohjelma:

12.00 Linjat auki

12.15 Tilaisuus alkaa

• Tervetuloa! Virve Hokkanen, ohjelmapäällikkö, Kestävä kaupunki -ohjelma, ympäristöministeriö
  • Kokeilut esittelevät tuloksiaan. Sosiaalista kestävyyttä edistävät kokeiluhankkeet.
  • (Tauko)
  • Kokeilujen vaikutukset ja vaikuttavuus. Lea Gynther, johtava asiantuntija, Motiva Oy
  • Kokeilujen teemahuoneet: keskustelua kokeilujen kanssa
  • Yhteenveto

14.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille sosiaalisesta kestävyydestä ja kestävästä kaupunkikehittämisestä kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu kokeiluihin tästä. Esillä on kymmenen syksyllä päättyneen kokeilun lisäksi aiemmin päättyneet BikeLab Hämeenlinna sekä ”NääsMaaS” – Tampereen koululaisten kyytipalvelu kouluista harrastuksiin ja takaisin kouluille.

Sosiaalista kestävyyttä edistävien kokeilujen loppujuhlan materiaalit (pdf)

• Tulosta sivu