Kunnat kestävän kehityksen toteuttajina -webinaari 7.5.

Uutinen 28.4.2020 klo 17.06

Kunnat kestävän kehityksen toteuttajina -webinaarissa 7.5.2020 kuntien ja kaupunkien kestävyysteot ovat valokeilassa. Tilaisuudessa esitellään konkreettisia toimia sosiaalisen kestävyyden, kiertotalouden, ilmastonmuutoksen hillinnän ja luonnon monimuotoisuuden suojelun toteuttamiseksi. Iltapäivän rinnakkaissessioissa on mahdollista kysyä asiantuntijoilta ja kuulla kokemuksia esimerkiksi osallisuussparrauksesta, haitallisten aineiden kytköksistä kiertotalouteen tai resurssiviisauden työkaluista kunnille.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan SYKE:n sivuilla ja ilmoittaudu mukaan 4.5.2020 mennessä tästä linkistä! Tilaisuuteen mahtuu enimmillään 300 osallistujaa.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Fisu- ja Hinku-verkostot, Circwaste ja Canemure -hankkeet, Kestävä kaupunki -ohjelma, Suomen ympäristökeskus, ympäristöministeriö, Motiva, Kuntaliitto ja Turku AMK.