Kestävä kaupunki –aamukahvit 27.1.

Uutinen 11.12.2020 klo 9.05

Kestävä kaupunki –ohjelman aamukahvit tuovat yhteen kestävän kaupunkikehityksen toimijoita keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Vuoden 2021 ensimmäinen aamukahvitapaaminen järjestetään etänä keskiviikkona 27.1. klo 8.30-10 aiheena kestävän kaupunkikehityksen kansainvälinen seuranta ja VLR eli Voluntary Local Review, kaupunkitasoinen vapaaehtoinen kestävän kehityksen raportti. Aamukahveilla kuullaan muun muassa kolmen suomalaisen kaupungin, Helsingin, Espoon ja Turun, kokemuksia VLR:stä: millainen prosessi on ja mitä käytännön vinkkejä Turulla on VLR-raporttia suunnitteleville, miten Espoo lähestyy aihetta ilmiölähtöisesti sekä millaista yhteistyötä VLR on Helsingissä synnyttänyt.

Nappaa siis omat kahvit mukaan ja liity kuuntelemaan ja keskustelemaan!

8.30 Tilaisuus alkaa

• Tervetuloa! Virve Hokkanen, ohjelmapäällikkö & Iina Heikkilä, asiantuntija, Kestävä kaupunki -ohjelma, ympäristöministeriö
  • Kestävän kaupunkikehityksen kansainvälinen seuranta. Jyri Juslen, neuvotteleva virkamies, ympäristöministeriö
  • Kokemuksia VLR:stä. Mia Malin, projektipäällikkö, Helsingin kaupunki, Ville Taajamaa, projektipäällikkö, Espoon kaupunki sekä Anna Bertoft, erityisasiantuntija & Jutta Mäkinen, viestintäkoordinaattori, Turun kaupunki.
  • Kommenttipuheenvuoro. Sami Pirkkala, johtava asiantuntija, valtioneuvoston kanslia.
  • Kysymyksiä ja keskustelua

10.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu lomakkeella 25.1. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki edellisenä päivänä.

Tilaisuus on avoin kaikille kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneille. Tervetuloa!

• Tulosta sivu