Kestävä kaupunki -aamukahvit 15.6.: Kaupungit yhteiskehittämisen ja innovaatioiden alustoina

Uutinen 9.6.2021 klo 9.42

Kestävä kaupunki –ohjelman aamukahvit tuovat yhteen kestävän kaupunkikehityksen toimijoita keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Kesäkuun aamukahvit järjestetään etänä 15.6. klo. 8.30-9.30. ja aiheena on kaupungit yhteiskehittämisen ja innovaatioiden alustoina. Kaupungit voivat toimia alustoina eri toimijoita yhdistäville innovaatiokeskittymille, joissa kaupunkeihin luodaan vähähiilisiä, kestäviä ja älykkäitä ratkaisuja. Parhaat ratkaisut syntyvät, kun yritykset, tiedeyhteisö ja kolmas sektori toimivat valtion ja kuntien kumppaneina.

Kesäkahveilla keskustellaan muun muassa siitä, miten yhteiskehittämistä ja innovaatioalustoita hyödynnetään kaupunkien kehittämisessä ja kuullaan Helsingin innovaatioyhtiö Forum Viriumin ja ilmastoratkaisuja rakentavan Smart & Clean -säätiön kokemuksia aiheesta. Forum Virium tavoittelee Helsingistä yritysten, tiedeyhteisön ja kaupunkilaisten yhteisvoimin maailman toimivinta älykaupunkia. Smart & Clean -säätiö puolestaan tähtää toiminnallaan ilmastoneutraalin murroksen vauhdittamiseen. Tervetuloa keskustelemaan, miten tulevaisuuden älykaupungit rakennetaan innovaatioiden ja yhteiskehittämisen voimin!

Nappaa siis omat kahvit mukaan ja liity mukaan keskusteluun!

Ohjelma

8.30 Tilaisuus alkaa

  • Tervetuloa! Virve Hokkanen, ohjelmapäällikkö & Iina Heikkilä, asiantuntija, Kestävä kaupunki -ohjelma, ympäristöministeriö
  • Forum Virium, Kaisa Spilling, kehityspäällikkö, Forum Virium
  • Smart & Clean, Tiina Kähö, toimitusjohtaja, Smart & Clean
  • Kysymyksiä ja keskustelua

9:30 Tilaisuus päättyy

Ilmottaudu lomakkeella 13.6 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki edellisenä päivänä.

Tilaisuus on avoin kaikille kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneille. Tervetuloa!


  • Tulosta sivu