Kestävä kaupunki Kuntamarkkinoilla 9.-10.9.

Uutinen 10.8.2020 klo 17.18

Kuntaliiton ja Kuntalehden järjestämillä Kuntamarkkinoilla teemana tänä vuonna on kestävä kehitys, ja Kestävä kaupunki -ohjelma on tietenkin mukana. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan muun muassa sosiaalisesti kestävästä kiertotaloudesta, kestävyyden johtamisesta sekä ohjelman ajankohtaisista osallistumismahdollisuuksista!

Ke 9.9. klo 14-14.45 Mitä on sosiaalisesti kestävä kiertotalous?

Miten kiertotalous voi olla myös sosiaalisesti kestävää? Kestävä kaupunki –ohjelman kokeilut ja kehittämishankkeet esittelevät hyviä esimerkkejä ja testattuja ratkaisuja kotimaasta ja maailmalta.

Puhujat:

• Virve Hokkanen, ohjelmapäällikkö, Ympäristöministeriö/Kestävä kaupunki –ohjelma
  • Tiia Merenheimo, asiantuntija, Motiva Oy: Reilu kiertotalous kunnissa -hanke
  • Lassi Sarlos, projektitutkija, Helsingin seudun ympäristöpalvelut: Kestävän asumisen kummi -kokeiluhanke

To 10.9. klo 9-9.45 Mitä uutta kestävä kehitys tuo kuntajohtamiseen?

Puhujat:

• Virve Hokkanen, ohjelmapäällikkö, Ympäristöministeriö, Kestävä kaupunki -ohjelma
  • Satu Lähteenoja, vanhempi asiantuntija, Demos Helsinki
  • Sini Sallinen, kuntakehitys- ja tutkimusjohtaja, Kuntaliitto

Tietoiskut ke klo 11.30 ja to klo 13: Kestävä kaupunki – sosiaalista ja ympäristöllistä kestävyyttä valtion ja kuntien yhteistyönä

Ympäristöministeriön Kestävä kaupunki -ohjelma vauhdittaa kaupunkien ja kuntien kestävää kehitystä yhteistyössä ministeriöiden, kuntien ja muiden kestävän kehityksen toimijoiden kanssa. Toiminnassa ratkotaan kuntien yhteisiä kestävyyshaasteita, toteutetaan käytännön kokeiluja ja kehittämishankkeita, vahvistetaan kestävyyden johtamista ja monistetaan hyviä käytäntöjä. Tule kuulemaan lisää hankkeiden tuloksista sekä ajankohtaisista osallistumisen mahdollisuuksista.

Puhujat:

• Virve Hokkanen, ohjelmapäällikkö & Iina Heikkilä, asiantuntija, Ympäristöministeriö/Kestävä kaupunki –ohjelma

Materiaalit

Ilmoittautuminen

Osallistuaksesi seminaareihin ja tietoiskuihin ilmoittaudu Kuntamarkkinoille tapahtuman sivuilla kuntamarkkinat.fi! Tapahtuma on suunnattu kunta- ja muun julkisen hallinnon alan ammattilaisille sekä tapahtumakumppaneille. Kuntamarkkinoiden koko ohjelma Kuntamarkkinoiden sivulla: kuntamarkkinat.fi/ohjelmat

Tavataan virtuaalisesti Kuntamarkkinoilla!