Kestävä kaupunki Kuntamarkkinoilla 15.-16.9

Uutinen 1.9.2021 klo 13.49

Kestävä kaupunki –ohjelma on mukana Kuntaliiton ja Kuntalehden järjestämillä Kuntamarkkinoilla. Tämän vuoden teemana on innovatiiviset ja uudistuvat kunnat. Kuntamarkkinoilla suunnataan katse kestävään tulevaisuuteen ja etsitään keinoja valjastaa innovaatiot kuntien uudistumisen ja elinvoimaisuuden tueksi.

Kestävä kaupunki –ohjelman tietoiskuissa pääset kuulemaan ohjelman tuloksista, avautuvasta rahoitushausta ja muista ajankohtaisista osallistumisen mahdollisuuksista. Tule mukaan nappaamaan mukaan myös VIPU-hankkeessa tuotettuja kestävän kehityksen hyviä käytäntöjä ja ratkaisuja.

To 16.9 klo. 9-9.45 Kestävän kehityksen käytännöt ja ratkaisut kuntapäättäjille

Miten kunta edistää kestävää kehitystä arjen toiminnoissa? Mikä on minun roolini kuntapäättäjänä kestävän kehityksen edistämisessä? Minkälaisia kokeilua ja hyviä käytäntöjä muut kunnat ovat toteuttaneet? Tule kuulemaan kestävän kuntajohtamisen kokeiluista ja hyvistä käytännöistä!

Puhujat:

  • Sini Sallinen, kehityspäällikkö, Kuntaliitto
  • Virve Hokkanen, ohjelmapäällikkö
  • Jani Päivänen, johtava asiantuntija, FCG
  • Kaisa Schmidt-Thomé, vanhempi asiantuntija, Demos Helsinki

Tietoiskut ke klo 11 ja to klo 14: Kestävä kaupunki – testattuja ratkaisuja ja rahoitusta kestäviin kaupunkeihin

Kestävä kaupunki -ohjelma tarjoaa tukea kestävyyden eri ulottuvuuksia yhdistävien haasteiden ratkaisuun: yhteistyön ja verkottumisen mahdollisuuksia, asiantuntijatukea, rahoitusta kokeilu- ja kehittämishankkeille, uusia testattuja ratkaisuja ja niiden käyttöönoton tukea. Tervetuloa kuulemaan lisää Kestävä kaupunki –ohjelman hankkeiden tuloksista sekä avautuvasta rahoitushausta ja muista ajankohtaisista osallistumisen mahdollisuuksista!

Puhujat:

  • Virve Hokkanen, ohjelmapäällikkö & Iina Heikkilä, asiantuntija, Ympäristöministeriö/Kestävä kaupunki –ohjelma

Kuntamarkkina-tietoiskun materiaalit 15.9.

Ympäristöministeriö Kuntamarkkinoilla

Kestävä kaupunki -ohjelman lisäksi Kuntamarkkinoilla on mukana ympäristöministeriöstä myös Puurakentamisen ohjelma ja Ryhti-hanke, jossa kootaan rakennetun ympäristön suunnitelma- ja rakennuslupatiedot valtakunnalliseen tietojärjestelmään. Tutustu ympäristöministeriön koko Kuntamarkkina-ohjelmaan: www.ym.fi/kuntamarkkinat

Ilmoittautuminen

Osallistuaksesi seminaareihin ja tietoiskuihin ilmoittaudu Kuntamarkkinoille tapahtuman sivuilla kuntamarkkinat.fi! Tapahtuma on suunnattu kunta- ja muun julkisen hallinnon alan ammattilaisille sekä tapahtumakumppaneille. Kuntamarkkinoiden koko ohjelma Kuntamarkkinoiden sivulla: kuntamarkkinat.fi/ohjelmat/

Tavataan virtuaalisesti Kuntamarkkinoilla!


  • Tulosta sivu