Uutiset ja tiedotteet

Kestävä kaupunki -aamukahvit 29.4.: Kaupungin uudet sukupolvet

6.4.2021
Huhtikuun Kestävä kaupunki -aamukahveilla keskustellaan kaupungin uusista sukupolvista: miten saada kaikki mukaan? Tervetuloa!

Kestävän kehityksen tavoitteenasettelua, seurantaa ja tiedolla johtamista kehitettiin 36 kunnan yhteistyönä

15.3.2021
Kestävän kehityksen tavoitteenasetanta ja mittaaminen kunnissa -hankkeessa kehitettiin laaja-alaisesti kestävän kehityksen työtä muun muassa vertaisoppimisen keinoin. Tutustu hankkeen tuloksiin!

Miten kestävää kaupunkikehitystä pitäisi mitata? Indikaattorihanke käynnistyy

11.3.2021
Suomen ympäristökeskuksessa on käynnistetty ympäristöministeriön toimeksiannosta hanke, jossa pureudutaan kestävän kaupunkikehityksen indikaattoreihin. Lue lisää!

Kestävä kaupunki -aamukahvit 23.3.: Miten kaupunkia mitataan?

22.2.2021
Maaliskuun aamukahveikka keskustellaan kaupunkikehityksen indikaattoreista. Tervetuloa!

Kestävä kaupunki -ohjelman kehittävä väliarviointi on käynnistynyt

19.2.2021
Kestävä kaupunki -ohjelman kehittävän väliarvioinnin tavoitteena on tuottaa tietoa alkukauden tuloksellisuudesta ja vaikuttavuudesta sekä tukea tavoitteiden ja toimenpiteiden suuntaamista loppukaudella.