Tervetuloa Virtuaalikortteliin – kestävän kaupunkikehityksen avoimeen yhteisöön

Uutinen 28.8.2020 klo 10.49

Onko sinulla ideoita ja intoa kestävän kaupunkikehityksen edistämiseen? Haluaisitko kuulla, miten kestävyyshaasteita ratkotaan muualla?

Tervetuloa Virtuaalikortteliin! Virtuaalikortteli toimii Kestävä kaupunki -ohjelman tiedonvaihto- ja vuorovaikutusalustana. Alustalle ovat tervetulleita kaikki kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneet tahot – olit sitten kaupungin tai kunnan työntekijä, valtiolla, yrityksessä tai järjestössä työskentelevä tai muuten vain kiinnostunut kestävien kaupunkien kehittämisestä.

Tutustu virtuaalikortteliin tällä videolla. Jos innostuit, lähetä meille yhteystietosi täältä löytyvällä lomakkeella, niin kutsumme sinut mukaan. Vinkkaa myös kollegalle!

Virtuaalikortteliin pääset kirjautumaan osoitteessa virtuaalikortteli.kestavakaupunki.fi.

• Tulosta sivu