Keskusteluja kiertotaloudesta syksyllä 2020

Uutinen 21.7.2020 klo 14.49

Kestävä kaupunki -ohjelman haastekimpputyön puitteissa järjestetään sarja vuorovaikutteisia virtuaalikeskusteluja vaihtuvista kiertotalouden teemoista. Tarjolla on mahdollisuus oppia toistemme kokemuksista sekä ideoida ja suunnitella yhdessä.

Keskustelusarja jatkuu tiistaina 18.8. klo 14-16.15 aiheena maankäytön suunnittelu ja kiertotalous:

Miten maankäytön suunnittelulla voidaan edistää kiertotaloutta? Mitä ratkaisuja voidaan tehdä esimerkiksi kaavoituksessa? Entä miten kunnassa voidaan tukea kiertotaloutta edistävää suunnittelua? Muun muassa näihin kysymyksiin tartumme virtuaalisessa keskustelussa! Kuulemme asiantuntija-alustuksen Kati Vierikolta ja Hanna Niemiseltä (SYKE) erilaisista maankäytön kiertotalousratkaisuista. Lisäksi kuulemme käytännön kokemuksia ja esimerkkejä Porvoon kaupungilta! Tilaisuudessa on myös runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle ja oppien jakamiselle.

Tervetuloa mukaan! Tilaisuus järjestetätään etänä Zoomin välityksellä (ei vaadi ohjelman asentamista). Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Tilaisuuden vuorovaikutteisen luonteen vuoksi osallistujamäärä on rajattu enimmillään 20 henkilöön.

Ilmoittaudu nopeasti  tästä

Tilaisuus on osana ympäristöministeriön koordinoiman Kestävä kaupunki -ohjelman haastekimpputyötä. Tilaisuutta fasilitoi kanssamme Kaskas Media.

Aika: Tiistai 18.8. klo 14 - 16.15
Paikka: Zoom (ei vaadi ohjelman asentamista)

Mikäli et pääse mukaan tällä kertaa, seuraa Virtuaalikorttelin kiertotalousryhmää, jonne päivitetään kuulumiset keskusteluista, ja tarkemmat tiedot tulevista tilaisuuksista. (Tunnukset Virtuaalikortteliin voit pyytää Ota yhteyttä -sivulta!)

Keskusteluja kiertotaloudesta – alustava aikataulu

• tiistaina 19.5. Kiertotalouden osallistava tiekarttatyö
  • tiistaina 2.6. Rakentaminen ja kiertotalous
  • tiistaina 18.8. Maankäytön suunnittelu ja kiertotalous
  • tiistaina 1.9. Julkiset hankinnat ja kiertotalous

Lisätietoja Nufar Finel ja Iina Turunen SYKE, Kestävä kaupunki -ohjelman haastekimpputyön koordinaatiotiimi.