Keskusteluja kiertotaloudesta syksyllä 2020

Uutinen 21.7.2020 klo 14.49

Kestävä kaupunki -ohjelman haastekimpputyön puitteissa järjestetään sarja vuorovaikutteisia virtuaalikeskusteluja vaihtuvista kiertotalouden teemoista. Tarjolla on mahdollisuus oppia toistemme kokemuksista sekä ideoida ja suunnitella yhdessä.

Elokuussa 18.8 paneuduttiin maankäytön suunnitteluun ja kiertotalouteen. Keskustelusarjan seuraavana aiheena on 1.9 klo 14-16.15 julkiset hankinnat ja kiertotalous:

Miten julkisilla hankinnoilla voidaan edistää kiertotaloutta? Millaisia toimenpiteitä ja ratkaisuja kunnassa voidaan tehdä? Miten hankintakriteerejä tulisi kehittää? Muun muassa näihin kysymyksiin tartumme virtuaalisessa keskustelussa! Kuulemme asiantuntija-alustuksen Katriina Alholalta (SYKE). Lisäksi Leona Silberstein Helsingin kaupungilta kertoo käytännön työstä ja kokemuksista! Tilaisuudessa on myös runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle ja oppien jakamiselle.

Tervetuloa mukaan! Tilaisuus järjestetään etänä Zoomin välityksellä (ei vaadi ohjelman asentamista). Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Tilaisuuden vuorovaikutteisen luonteen vuoksi osallistujamäärä on rajattu noin 20 henkilöön.

Ilmoittaudu mukaan tästä !

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 28.8 TAI kun paikat täyttyvät.

Tilaisuus on osana ympäristöministeriön koordinoiman Kestävä kaupunki -ohjelman haastekimpputyötä. Tilaisuutta fasilitoi kanssamme Kaskas Media.

Aika: Tiistai 1.9. klo 14 - 16.15
Paikka: Zoom (ei vaadi ohjelman asentamista)

Mikäli et pääse mukaan tällä kertaa, seuraa Virtuaalikorttelin kiertotalousryhmää, jonne päivitetään tilaisuuden materiaalit ja kuulumiset keskusteluista!(Tunnukset Virtuaalikortteliin voit pyytää Ota yhteyttä -sivulta.)

Keskusteluja kiertotaloudesta -sarjan aiheet

• tiistaina 19.5. Kiertotalouden osallistava tiekarttatyö
  • tiistaina 2.6. Rakentaminen ja kiertotalous
  • tiistaina 18.8. Maankäytön suunnittelu ja kiertotalous
  • tiistaina 1.9. Julkiset hankinnat ja kiertotalous

Lisätietoja Nufar Finel ja Iina Turunen SYKE, Kestävä kaupunki -ohjelman haastekimpputyön koordinaatiotiimi.

• Tulosta sivu