Kau­pun­ki-il­ta­mis­sa su­kel­le­taan ur­baa­nin elä­män sy­vyyk­siin

24.6.2021
Syyskuun alussa käynnistyy uusi tapahtumasarja kaupunkikehityksen asiantuntijoille ja muille kaupunkilaisille. Kyseessä on matka urbaanin elämän syövereihin kirjallisuuden ja tutkimuksen kautta.

Kestävä kaupunki -aamukahvit 15.6.: Kaupungit yhteiskehittämisen ja innovaatioiden alustoina

9.6.2021
Kesäkuun Kestävä kaupunki -aamukahveilla keskustellaan kaupungeista yhteiskehittämisen ja innovaatioiden alustoina. Tervetuloa!

Together we are stronger and wiser: linking national and local level sustainability reporting (VNR & VLR)

21.5.2021
Warmly welcome to the Nordic workshop on Voluntary National Review and Voluntary Local Review (VLR-VNR) on May 27th!

Kestävä kaupunki -aamukahvit 29.4.: Kaupungin uudet sukupolvet

6.4.2021
Huhtikuun Kestävä kaupunki -aamukahveilla keskustellaan kaupungin uusista sukupolvista: miten saada kaikki mukaan? Tervetuloa!

Kestävä kaupunki -aamukahvit 23.3.: Miten kaupunkia mitataan?

22.2.2021
Maaliskuun aamukahveikka keskustellaan kaupunkikehityksen indikaattoreista. Tervetuloa!
Lisää tapahtumia
  • Tulosta sivu