Kestävä kaupunki –aamukahvit 14.10.: yhteisöllisyyttä viherympäristöstä

4.10.2021
Tervetuloa aamukahveille keskustelemaan siitä, miten viherympäristö voisi tukea yhteisöllisyyttä ja tuottaa hyvinvointia!

Kestävä kaupunki –aamukahvit 23.9.: Kaupunkikehityksen hyvät käytännöt käyttöön!

13.9.2021
Syksyn ensimmäisiä Kestävä kaupunki -aamukahveja nautitaan hyvien käytäntöjen levittämisen parissa. Tervetuloa!

Kaupunki-iltamat 6.9: Kaupunkien muuttuvat sosiaaliset maailmat

2.9.2021
Ensi viikolla starttaa Helsingin yliopiston, ympäristöministeriön ja Helsingin kaupungin yhteinen lukupiiriaiheinen tapahtumasarja Kaupunki-iltamat. Kestävä kaupunki -ohjelma on mukana järjestämässä Kaupunki-iltamien ensimmäistä tilaisuutta maanantaina 6. syyskuuta klo 18-19.30 teemalla Kaupunkien muuttuvat sosiaaliset maailmat.

Kestävä kaupunki Kuntamarkkinoilla 15.-16.9

1.9.2021
Kestävä kaupunki –ohjelma on mukana syksyn Kuntamarkkinoilla, jonka teemana on innovatiiviset ja uudistuvat kunnat. Tervetuloa kuulemaan lisää Kestävä kaupunki –ohjelman hankkeiden tuloksista sekä avautuvasta rahoitushausta ja muista ajankohtaisista osallistumisen mahdollisuuksista!

Kau­pun­ki-il­ta­mis­sa su­kel­le­taan ur­baa­nin elä­män sy­vyyk­siin

24.6.2021
Syyskuun alussa käynnistyy uusi tapahtumasarja kaupunkikehityksen asiantuntijoille ja muille kaupunkilaisille. Kyseessä on matka urbaanin elämän syövereihin kirjallisuuden ja tutkimuksen kautta.
Lisää tapahtumia
  • Tulosta sivu