Kestävää kasvua ja kehitystä kaupunkiin – ympäristöministeriö jakaa kuusentaimia Helsingin festivaalivieraille

Uutinen 18.7.2019 klo 13.35

Kaupungistuminen muovaa ympäristöämme kiihtyvällä vauhdilla, ja asettaa samalla monia haasteita sekä luonnon että ihmisten hyvinvoinnille. Ympäristöministeriön Puurakentamisen ohjelma ja Kestävä kaupunki -ohjelma edistävät kaupunkien kestävyyttä jakamalla kesän festivaalivieraiden istutettaviksi kuusentaimia Helsingin Suvilahdessa 10.-11.8.2019.

Kuusentaimet jaetaan kahvisäkkeinä käytetyissä, biohajoavissa juuttipusseissa, jotka on tehty yhteistyössä Helsingin Seniorisäätiön ja keskustakirjasto Oodin kanssa. Jaettuja taimia toivotaan istutettaviksi Helsingin alueelle.

Ympäristöministeriön Puurakentamisen ohjelman tavoitteena on tukea terveellisten, turvallisten ja hyvinvointia edistävien puurakentamisen ratkaisujen kehittämistä. Ympäristöministeriön koordinoima Kestävä kaupunki -ohjelma puolestaan edistää kaupunkien kestävää kehitystä vähähiilisyyden, älykkäiden ratkaisujen, terveellisyyden ja sosiaalisen kestävyyden avulla.

Ympäristöministeriön ohjelmat jakavat kuusentaimia 10.-11.8. klo 16-20 Pannukakun puistikossa Helsingissä (Sörnäisten rantatie).

Lisätiedot

Jemina Suikki
suunnittelija
Puurakentamisen ohjelma
ympäristöministeriö
jemina.suikki@ym.fi

Virve Hokkanen
ohjelmapäällikkö
Kestävä kaupunki -ohjelma
ympäristöministeriö
virve.hokkanen@ym.fi


  • Tulosta sivu