Keskusteluja kiertotaloudesta – tervetuloa vaihtamaan kokemuksia ja oppimaan uutta

Uutinen 7.5.2020 klo 15.47

Kestävä kaupunki -ohjelman haastekimpputyön puitteissa järjestetään sarja vuorovaikutteisia virtuaalikeskusteluja vaihtuvista kiertotalouden teemoista. Tarjolla on mahdollisuus oppia toistemme kokemuksista sekä ideoida ja suunnitella yhdessä.

Ensimmäinen keskustelu järjestettiin 19.5. aiheenaan kiertotalouden osallistava tiekarttatyö, ja 2.6. paneudumme rakentamisen kiertotalouteen:

Miten kunta voi edistää rakentamisen kiertotaloutta? Mitä prosesseja ja yhteistyötä se vaatii kunnan sisällä? Kimmo Nekkula kertoo Vantaan kaupungin käytännön työstä ja kokemuksista, ja kuulemme asiantuntijapuheenvuoron Harri Hakastelta (ympäristöministeriö). Tilaisuudessa varataan runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle ja oppien jakamiselle, joita fasilitoimassa ovat asiantuntijat viestintätoimisto Kaskas Mediasta.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti kuntien kestävän kehityksen ja kiertotalouden asiantuntijoille sekä aiheen parissa työskenteleville.

Ohjelmassa

  • Asiantuntija-alustus: rakentaminen ja kiertotalous, Harri Hakaste (YM)
  • Case-esimerkki: Vantaan kaupungin rakentamisen kiertotalouden edistämistyö, Kimmo Nekkula
  • Pienryhmäkeskustelut rakentamisen kiertotalouden edistämisestä kunnissa
  • Yhteistä keskustelua ja oppien jakoa

Aika: Tiistai 2.6. klo 14 - 16.15
Paikka: Zoom (ei vaadi ohjelman asentamista)

Tilaisuuden vuorovaikutteisen luonteen vuoksi osallistujamäärä on rajattu enimmillään 20 henkilöön, ilmoittaudu nopeasti tästä !  Ilmoittautuneille lähetetään linkki Zoom-kokoukseen. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 29.5 TAI kun paikat täyttyvät.

Mikäli et pääse mukaan tällä kertaa, seuraa Virtuaalikorttelin kiertotalousryhmää, jonne päivitetään kuulumiset keskusteluista, ja tarkemmat tiedot tulevista tilaisuuksista. (Tunnukset Virtuaalikortteliin voit pyytää Ota yhteyttä -sivulta!)

Keskusteluja kiertotaloudesta – alustava aikataulu

  • tiistaina 19.5. Kiertotalouden osallistava tiekarttatyö
  • tiistaina 2.6. Rakentaminen ja kiertotalous
  • tiistaina 18.8. Maankäytön suunnittelu ja kiertotalous: lue lisää täältä! 
  • tiistaina 1.9. Julkiset hankinnat ja kiertotalous (alustava aihe)

Lisätietoja Nufar Finel ja Iina Turunen SYKE, Kestävä kaupunki -ohjelman haastekimpputyön koordinaatiotiimi.
Yhteystiedot


  • Tulosta sivu