Ajankohtaista

Kestävä kaupunki -ohjelmalta avustuksia yhdeksälle kokeilulle 10.5.2019
Kaupunkien kestävää kehitystä vauhdittava Kestävä kaupunki -ohjelma myöntää rahoitusta yhdeksälle kokeilulle. Kokeiluissa testataan muun muassa koululaisten harrastuskyytipalvelun laajentamista, kierrätysaiheista mobiilipeliä, työttömien nuorten työllistymistä ja koulutusta edistävää pyöräpajaa sekä nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa kestävän kehityksen mukaiseen päätöksentekoon.
Lue lisää
Asemanseutujen haasteisiin etsitään ratkaisuja 11.4.2019
Kestävä kaupunki -ohjelmaan on avattu uusi asemanseutujen kestävään kehittämiseen pureutuva haastekimppu. Kestävyyshaasteiden ratkominen aloitettiin työpajoissa, ja työtä jatketaan Virtuaalikortteli-verkkoalustalla.
Lue lisää
Rahoitushaku auki kokeiluille ja piloteille 1.3.2019
Kestävän kehityksen eri ulottuvuuksia yhdisteleville kaupunkien ja kuntien hankkeille on auennut rahoitushaku.Tuemme kokeiluja ja pilotteja, joilla luodaan uudenlaisia ratkaisuja kaupunkien haasteisiin. Rahoitushaku on auki 2.4. asti.
Lue lisää
Kestävä kaupunki – yhteistyössä kohti ratkaisuja 28.2.2019
Kestävä kaupunki -ohjelman tapahtumassa kuullaan muun muassa parhaillaan avoinna olevasta kokeilujen ja pilottien rahoitushausta sekä ohjelman tarjoamista yhteistyömahdollisuuksista.
Lue lisää

Uutiset

RSS
Lisää uutisia
Julkaistu 1.2.2019 klo 14.28, päivitetty 5.2.2019 klo 15.22